Csakis ők!

Manapság elég nehéz eldönteni egy neten talált keresésre kapott lehetőség közül, hogy az valójában milyen minőségben és milyen eredménnyel tud reagálni a szükségletünkre. Persze iszonyatosan sok dolgot meg tudunk az oldalról szakmai és tapasztalati értelemben az adott szakember vagy csapat munkájáról és eredményéről, de bizony hallunk rémtörténeteket, nem lehetünk biztosak abban, hogy amit olvasunk valósággá is válik. Éppen ezért én már hihetetlen nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az a csapat, szolgáltató partner aki mellett a voksomat leteszem biztos és tökéletes eredménnyel kecsegtessen. Eleve szeretek hosszú távú üzleti kapcsolatokat kialakítani, és ez csak akkor eredményes, hogy ha annak minősége kifogástalan és biztos.

A legutóbb például termékfotózás feladatára kerestem szakembereket, azonban rá kellett ébrednem, hogy ez nem csak egy nagyon nehezen tanulható szakma, hiszen a fotósok által mutatott portfólió nagyon sok esetben nem tükrözte az általam elvárt eredményt, hanem nehéz is felkutatni a legjobbakat a szakmán belül. Hála egy nagyon jó üzleti partneremnek aztán rátaláltam a Fotoda csapatára, és azt kell  mondjam, hogy nem csak hogy tökéletesen elégedett vagyok a munkájukkal, de a közös munka is kifejezetten gördülékeny és problémamentes.

Hálás vagyok ennek szuper csapatnak, és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy aki ilyen téren keres segítséget nézzen fel a fotodastudio.hu oldalra, és vegye fel velük a kapcsolatot, mert tökéletes képeket készítenek, és mindemellett hihetetlen élvezetes a közös munka velük. Nem tudnék jobbat ajánlani náluk, ez biztos! Én biztosan még nagyon hosszú időn keresztül együtt fogok velük dolgozni, hiszen az ékszereimről nem csak szép képeket készítenek, hanem valósághűt is, így pedig a vásárló pontosan tudja mit vásárol. Amióta az ő képeik vannak az oldalon szinten nincs termék visszaküldésem. Ezért pedig kifejezetten hálás vagyok nekik, hiszen hatalmas költségtől menekültem meg minden egyes hónapban.