Derékfájdalom ellen

Nem olyan régen munkahelyet váltottam, és az addigi mozgós, pörgős munka egy folyamatos ülést és íróasztalt igénylő feladatsor váltotta fel. Egy év után azon kaptam magam, hogy egyre többször fáj a derekam nap közben. Nem igazán foglalkoztam vele, hiszen rengeteg volt a munka és a nyomás is nagy volt a munkahelyen. Számomra első helyen volt akkoriban a karrier, hiszen a magánéletem romokban hevert és ez volt az egyetlen dolog amiben úgy éreztem, hogy ki tudok teljesedni. Egy idő után azonban már aludni sem tudtam. Sajnos eljutottam arra a pontra, hogy már pihenni sem tudtam és megoldást kezdtem keresni a problémára.

Elkezdtem edzésekre járni, hiszen biztos voltam benne, hogy az ülőmunka az oka annak, hogy egyrészt felszedtem pár kilót, másrészt pedig a mozgáshiány miatt egyre romlott az izomzatom. Az edzések iszonyatosan jó hatással voltak rám, de a derékfájás továbbra sem szűnt meg. Már sokkal jobb volt a vitalitásom és a közérzetem, energikusabb voltam, de a stressz és a folyamatos ülés még mindig nagyon megterhelte az izomzatomat, edzés ide vagy oda.

Pontosan emiatt álltam neki keresni egy olyan professzionális helyet, ahol masszázs budapest területén történő profi és minőségi elérésében tudtak nekem segítséget nyújtani. Nem könnyű feladat ez meg kell mondjam, hiszen az ember látatlan nem tudja, hogy mennyire képzett az az ember akinek keze alá fekszik, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tudással, tapasztalattal hozzáállással találjuk szembe magunkat a masszázs során. Keresgélni kezdtem a neten és meg kell mondjam, hogy rengeteg ajánlatot dobott ki a google a masszázs budapest keresés során. Egyetlen embert találtam azonban akinek a végzettsége, az iskolái, a hozzáállása mind azt mutatta, hogy komolyan veszi és szereti a szakmáját, hogy mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudja nyújtani az emberek számára, a legmagasabb szinten és széles körben, a Lamiris.hu oldalon. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen nem csak masszázst, hanem a csontkovácsolás minden előnyét átélheti itt az ember. Tartani pedig a csontkovácsolás folyamatától egyáltalán nem kell. Profi kezek között, biztos szakmai tudással, odafigyeléssel és felelősséggel találkozik aki ide ellátogat. Én biztos nem megyek máshová, csak ide.